Connor Betts uit Bellbrook, Ohio.
Volledig scherm
Connor Betts uit Bellbrook, Ohio. © REUTERS

“Schutter Dayton hield op school lijstjes bij van wie hij wilde vermoorden en verkrachten”

Connor Betts, de 24-jarige schutter die gisteren een bloedbad aanrichtte in Dayton (Ohio), hield in zijn tijd op de middelbare school lijstjes bij van wie hij wilde vermoorden en welke meisjes hij wilde verkrachten. Dat zeggen verschillende oud-klasgenoten van hem. Op een gegeven moment werd de Bellbrook High School zelfs in paniek afgesloten omdat hij zo’n ‘hitlist’ op de muur van een toiletruimte gekrabbeld had. Men vreesde voor een aanslag. Betts werd later geschorst. 

29 reacties

  • Kris Kras

    5 jaar geleden
    Men wist dat deze jongen mentaal ziek was en potentieel gevaarlijk en toch laat men hem vrij bewegen in de maatschappij en zelfs een wapen kopen. Dat is gewoon om moeilijkheden vragen. Helaas voor de slachtoffers en hun vrienden en familie. Veel sterkte.
  • Eva Munet

    5 jaar geleden
    Had antifa affiliaties en voor zij die zich er niet van bewust waren: antifa heb je ook in België en die menen het even serieus als hun Amerikaanse tegenliggers.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Links krijgt de politieke recuperatie van de aanslag in El Paso als een boemerang in haar gezicht terug. De dader van Dayton schreef op forums dat hij een linkse Democrat was en een aanhanger van Bernie Sanders en Elizabeth Warren. De agressieve Democrats zijn met hun haatpraat over Trump mee verantwoordelijk voor de wij-zij mentaliteit die nu in Amerika overheerst. En het ergste is dat de Democrats het zelf niet beseffen.
  • Jacques Legrand

    5 jaar geleden
    Toch een ander type individu als degene in Texas, zijn personaliteit doet bij mij niet echt een alarmbel rinkelen buiten de hitlist dan op school
  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    DE andere schutter was dan weer extreem rechts ! Alle vormen van extremisme zijn af te keuren en zeer zeker geweld Dus laat alle ideologie er buiten zoals er zijn op dit forum grt