Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Helemaal beklonken: Club Brugge haalt Simon Mignolet (31) voor zo’n 7 miljoen naar Jan Breydel

Club BruggeDe deal is nu ook helemaal rond: Simon Mignolet is de nieuwe doelman van Club Brugge. Dat bevestigde blauw-zwart zonet op Twitter. Mignolet komt over van Liverpool, waar hij de voorbije jaren minder speelde door de komst van Alisson Becker. Met de transfer is zo’n 7 miljoen euro gemoeid. Een bedrag dat met bonussen nog kan oplopen tot 9 miljoen.

133 reacties

  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    In principe een toptransfer maar wel duur ( 7-9 miljoen + 5j wedde). Een aanwinst voor het Belgisch voetbal, maar eigenaardig dat geen enkele topclub interesse betoonde.
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    Eerst zien hoe goed die bankzitter nog is!! ;-)
  • christophe harinck

    5 jaar geleden
    Toptransfer toch. Topkeeper. Hopelijk dichter bij de nationale ploeg na een goed seizoen bij Club. Casteels ook een topper.
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    Emma, economisch-fiscale of Brexit-redenen moet je hier niet achter zoeken: in hun plaats komt namelijk een niet-Engelsman vanuit het buitenland met plezier naar...U.K. Lijkt wel veel geld voor een 31-jarige sportman, maar met "gereed geld" kun je jezelf niet failliet kopen, je kunt hoogstens je geld kwijt zijn maar verder heb je geen verplichtingen die je achtervolgen.
  • van Dessel Wim

    5 jaar geleden
    Kom, kom, kom hé .... 7 @ 9 miljoen euro voor Mignolet = véél te véél geld. Slechte deal!