Patrick Crucius werd tijdens zijn dodentocht gefilmd in de Walmart.
Volledig scherm
Patrick Crucius werd tijdens zijn dodentocht gefilmd in de Walmart. © RV

Mexico overweegt uitleveringsverzoek voor schutter El Paso in te dienen

Mexico overweegt om een uitleveringsverzoek in te dienen voor de verdachte van de schietpartij in het Texaanse El Paso. Dat stelt de Mexicaanse minister van Buitenlandse Zaken Marcelo Ebrard.

3 reacties

  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    wat een onzin, de usa is een onafhankelijk land en een rechtsstaat, met strenge straffen, de feiten zijn gebeurd in de USA .waarom dan uitleveren? Gaan ze iedereen laten uitleveren die een schietpartij met een latino heeft? kunnen ze gelijk een busdienst inleggen!
  • Ludo Bruggeman

    5 jaar geleden
    @ Jonas Buyle, blijkbaar wilt u enkel horen wat u wilt horen. De media en de democraten hebben niets verdraaid. Of zijn de Twitteraccounts ook vals van Trump? Het zijn zijn woorden en niet van een ander. Blijkbaar willen veel Trump believers het zelf niet toegeven dat hun idool blundert sinds hij aan de macht is.
  • Jonas Buyle

    5 jaar geleden
    Ik vind dat de democraten en hun media apparaat even veel schuld als Trump hebben. Ze verdraaien zijn woorden constant zodat hij ng 10 keer erger klinken. Bv, hij heeft nooit gezegd" zendt die 4 vrouwen terug" dat heeft de media ervan gemaakt en dan wordt dat door Trump aanhangers gescandeerd, maar had de media in de eerste plaats niet gelogen dan zou dat nooit gescandeerd geweest zijn....