Libeau
Volledig scherm
Libeau © Transition-One

Deze man maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. De prijs? Slechts 8.500 euro

AutonieuwsElektrische auto's zijn nog steeds veel duurder dan benzine- en dieselauto's. En daarom blijven ze maar onbereikbaar voor het grote publiek. De Fransman Aymeric Libeau denkt de oplossing te hebben gevonden.

191 reacties

  • Ydes Heynderickx

    8 maanden geleden
    Mooi. Ik hou van de auto die ik nu heb. Voor hem betaalbaar elektrisch te maken ben ik zeker geïnteresseerd. En 180 km is best ok voor een stadswagen.
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Iemand die zich avonturier beschouwd door met een auto naar Portugal te rijden....ik kom niet bij van het lachen...
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Velen weten blijkbaar niet dat de E-wagens zwaarder zijn dan de fossiele .Tesla S weegt zomaar even 2108 kg daartegen weegt een Audi RS7 een 1910 kg,zowat een 200 kg minder.Wat was zwakste punt van Tesla in test remmen van 100 naar 0,juist de remmen ,doorgaans hebben Ewagens tussen de 2 a 4.5 meter meer nodig om tot stilstand te komen juist door hun gewicht tov soortgelijke fossiele wagens.
  • Wim De Craene

    5 jaar geleden
    toch stel ik mij vragen bij de wegligging en balans na het weghalen van de motor (zwaarste onderdeel , gemonteerd op de meestal trekkende wielen) . Het gewicht en de plaats van het gewicht zijn totaal veranderd ...
  • alain schils

    5 jaar geleden
    Hij zoekt 6 miljoen euro. Oppassen want die pipo is er met het geld vandoor en rijdt er geen enkele kar op elektriciteit.