Minister van Mobiliteit Ben Weyts
Volledig scherm
Minister van Mobiliteit Ben Weyts © BELGA

Weyts: "Coalitiekeuze ligt nog niet in definitieve plooi"

binnenlandDe N-VA heeft nog niet beslist met welke coalitiepartners ze in Vlaanderen in zee wil. Dat zei Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts in ‘De Ochtend’ op Radio 1. "We zitten wat betreft coalitiekeuze zeker nog niet in een finale definitieve plooi. Vandaar dat er deze week nog wat contacten zullen plaatsvinden", klonk het. "Mogelijk krijgen we deze week een doorbraak, maar discretie is geboden."

29 reacties

  • Jean Paul Peelis

    5 jaar geleden
    Geen discretie. Wel geniepigheid.
  • Lydia Libaers

    5 jaar geleden
    Hoe dom Bart om Vlaams Belang te negeren. De gevolgen zullen voor de N-VA catastrofaal zijn, het zal een kleine partij worden. Michel
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Smijt Weyts buiten, Hij wilde ons rekeningrijden aansmeren. Hij legde dat in de schuif omdat ze vele kiezers zouden verliezen. Als hij aan de macht komt hebben we prijs.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Dat ze mee nemen wie ze willen maar ik hoop één ding dat Weyts geen minister post meer krijgt.
  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    Open VLD, CD&V en sp.a hebben aangegeven niet met extreemrechts in zee te willen gaan. Zijn ze ook bereid om Vlaanderen daarvoor 5 jaar zonder regering te zetten ?! Ik denk dat B. De Wever het zich niet kan permiteren om het VL. Belang in Vlaanderen buiten spel te zetten. Dit zou zelfmoord betekenen voor de N-VA, niet ? Een federale zonder N-VA staat ook gelijk met zelfmoord. Het zal nog wel even duren denk ik en het zou me niks verbazen als er records qua regeringsvorming sneuvelen.