De Democratische presidentskandidaat Joe Biden.
Volledig scherm
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden. © AFP

Biden: "Trump voedt de haat met zijn retoriek"

“Donald Trump voedt de haat en het geweld met zijn retoriek.” Dat stelt Joe Biden als reactie op de twee schietpartijen van afgelopen weekend in de VS. 

11 reacties

  • mister Right

    5 jaar geleden
    Als Biden de moeite had gedaan om dat manifest te lezen zou hij weten dat zijn slappe herhaling van holle uitspraken makkelijk onderuit gehaald zal worden: het manifest stelt namelijk dat democraten en republikeinen allen 1 pot nat zijn waarin de schutter zich niet kan vinden en dat zijn ideeën reeds jaren voor Trump's kandidaatschap gevormd waren.
  • peter verbruggen

    5 jaar geleden
    velen roepen steeds , eigen bevolking... maar zijzelf behoren tot een minderheid van die eigen bevolking. wanneer gaan ze eens begrijpen dat de meerderheid van die eigen bevolking geen probleem heeft met andere religies, kleuren en co ?
  • Wilfried Van den Bosch

    5 jaar geleden
    Dirk Van Dessel, Uwen Trump is een onderdeel van de wapenloby, waar denk je dat zijn campagne geld van dan komt. Dit zou moeten ophouden, dan heeft hij een zuivere campagne, maar geld geeft macht.
  • marnick dedier

    5 jaar geleden
    wat wil je in een land waar een president dagelijks uithaalt naar de immigranten dat zij de schuld zijn van het geweld , de werkloosheid en nog zoveel andere dingen die slecht zijn voor de " doodgewone amerikaan" Hitler heeft zo zijn volk ook opgeruid tegen de joden , Trump tegen de Mexicanen .en er zijn nog genoeg voorbeelden in de geschiedenis
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Trump is de minst populair president ooit !