Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Deze mini koelkasten zijn ideaal voor een studentenkot

MultimediaIn een kleine ruimte, zoals misschien het studentenkot dat zoon of dochter vanaf september betrekt, moet je geen joekel van een koelkast installeren. Dit zijn vijf erg populaire tafelmodellen,  met maximaal koelvolume tot 150 liter.

4 reacties

  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Ik heb hier Beko inbouwtoestellen die vooraf geïnstalleerd waren in mijn appartement. Zeer af te raden! Ik heb ijsvorming(blokken ijs) onderaan id koelkast en ook ventilator van inductiekookplaat maakt veel lawaai. Het is goedkope brol!
  • Tamara Terdongen

    5 jaar geleden
    Wat echt handig is is een koelkast die geen lawaai maakt ! Niets onaangenamers dan dat gezoem, zeker op een kleine studentenkamer. Dometic of een ander bedrijf had hier ook moeten tussenstaan, deze werken op absorptie technologie en maken geen lawaai, net als de koelkasten op hotelkamers. Daar gezien en dus ook zelf aangekocht, beter kan je niet hebben !
  • Pedro Wittevrongel

    5 jaar geleden
    Goedkope koelkasten ? Ruikt inderdaad naar reclame voor duurdere toestellen. Er zijn goede koelkasten voor studenten rond de 100 a 150 euro
  • Bernard Loncke

    5 jaar geleden
    Is maar hoe je het bekijkt...als dat hier mini koelkasten zijn voor een zacht prijsje is dat wel aardig over de schreef...pure reklame ! Geef mij dan maar de mini koelkast 38L van Blokker voor 59,99 euro ..dat is goedkoop !