Simon Mignolet op training bij Club.
Volledig scherm
Simon Mignolet op training bij Club. © Photo News

Mignolet trainde al mee bij Club Brugge: “Heel erg leuk om alle jongens te leren kennen”

11 reacties

  • Frank Vandenbussche

    5 jaar geleden
    Simon, hoezo 'leuk'? Had eerder gehoopt op een 'interessant', 'leerrijk', 'vernieuwend' of iets in de aard van 'de groep is echt talentrijk'.
  • dirk govaerts

    5 jaar geleden
    Hij zal ALTIJD zolang hij de blauw-zwarte kleuren draagt uitgemaakt worden voor nietskunner .Elke fout zal meters uitvergroot worden en de kritiek zal snoeihard . Maar zolang het voornamelijk uit paarse hoek komt moet je je geen zorgen maken Alleen maar het bewijs dat Blauw zwart goed bezig is . Club is gedurende 12 jaar vernederd door de paarse aanhang toen zij hun titels verzamelde , echter waar al dat geld heen is zou men zich beter eens afvragen .Welkom Simon
  • Mario Feest

    5 jaar geleden
    Heel goeie zet van club.
  • jacques bridelance

    5 jaar geleden
    Daniël meuleman. Vliegenvanger en dit als 2 de doelman van de rode duivels ???? Een prima doelman en Brugge zit voor jaren op rozen.
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    dacht eerst dat het een kwakkelgerucht tot club het bevestigde op social media.Naar Engelse normen is 7-8 milj euro een vriendenprijsje voor bewezen diensten. Heeft 2 Jr de bank warmgehouden ook toen karius zijn kariusjes maakte. Klopp was blijkbaar geen fan van Mignolet. Altijd gekend als een zeer professionele en goede doelman met af een toe een foutje.Grote aanwinst voor club en de belgische competitie en t'is een belg.