Francia Raisa en Selena Gomez.
Volledig scherm
Francia Raisa en Selena Gomez. © NBC

Waarom Selena Gomez plots ruzie heeft met beste vriendin die haar leven redde

ShowbizzSelena Gomez (27) kreeg vorig jaar van haar beste vriendin het mooiste geschenk ooit: Francia Raisa (31) gaf haar één van haar nieren, zodat de zangeres de gevolgen van auto-immuunziekte Lupus kon overwinnen. Een levensreddend gebaar, waar Selena erg dankbaar voor was. Maar intussen zou het tij gekeerd zijn, en zouden Gomez en Raisa volgens hun omgeving in een bittere ruzie verwikkeld zitten. 

9 reacties

  • ANN LIMBOS

    5 jaar geleden
    Ja, ze moet haar hele leven zeer dankbaar zijn, en diep buigen voor zo een " gift ". Maar ja, ze heeft wat ze moet hebben, en nu kan de vriendin de pot op.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    In mijn lang leven heb ik één ding geleerd : geen enkele goede daad blijft ongestraft.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Hoe erg en ondankbaar tegen over haar ex beste vriendin en als je zo een geschenk krijgt gedraag u ernaar en alcohol is veel of weinig niet goed voor de nieren als je al deze ingeplant moet krijgen!
  • Nico siau

    5 jaar geleden
    Euhm ja je geeft de nier dit doe je uit vrije, betekend niet dat je eisen kan stellen toch, iedereen meteen tegen selena zagen?? Want de andere kan niet moeilijk zijn he, het is altijd de celeb... zou jij willen dat iemand je een orgaan heeft en daarna je leven dicteert of eisen stelt?
  • Marie Beldé

    5 jaar geleden
    Dankbaar mens die Selena!!!