© HBVL

Deze haaientornado mag u niet missen!

Laat u - na de hittegolven - wegblazen door de onnozelheid van ‘Sharknado’. Of kom terug op adem met ‘The Fourth Estate’ en ‘Flack’.

1) ‘The Fourth Estate’

© Canvas

Wie de eerste uitzending van deze Amerikaanse docureeks gemist heeft, kan zijn schade nu inhalen. ‘The Fourth Estate’ laat zien hoe de redactie van The New York Times omging met het eerste jaar van Donald Trumps presidentschap. Journalisten werden geconfronteerd met een president die hen “fake” noemt en die onvoorspelbare tweets afvuurt op de wereld.

Canvas, 20.20 uur

2) ‘Sharknado’

© HBVL

Kent u de uitdrukking “Zo slecht dat het goed wordt”? We zijn er nog niet uit of dat ook geldt voor de horrorkomedie ‘Sharknado’. Het uitgangspunt doet de wenkbrauwen al diep fronsen: er raast een krachtige tornado door Los Angeles en in de waterzuil vliegen bloeddorstige haaien mee die mensen oppeuzelen. Het ziet er allemaal ridicuul uit en de aanwezigheid van vergane gloriën/non-talenten als Ian Ziering en Tara Reid in de cast is niet bepaald een pluspunt: hun acteerwerk is angstaanjagender dan de nephaaien. Toch moet deze onnozele cocktail iets positiefs in zich dragen, er volgden namelijk verschillende sequels op deze nonsens.

ZES, 20.35 uur

3) ‘Flack’

© HBVL

Neen, geen biopic over Herbert Flack, wel een tragikomische serie over een Amerikaanse pr-manager (Anna Paquin) die in Londen werkt en het imago van klungelende Britse beroemdheden moet oppoetsen. In deze eerste aflevering dreigt een bekende kookboekenschrijver in een schandaal verwikkeld te raken. Robyn moet de meubelen redden.

NPO 3, 21.10 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer