Autobestuurder overleden in Kluisbergen, jongen van 11 zwaargewond

In Kluisbergen, in Oost-Vlaanderen, is gisteravond een autobestuurder van 58 jaar om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. In de wagen zat ook nog een jongen van 11 jaar, hij is met zware verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.Ā 

Maandagavond is rond 21.45 uur een 58-jarige man om het leven gekomen bij eenĀ verkeersongevalĀ inĀ Kluisbergen. Bij dat ongeval raakte de passagier, zijnĀ 11-jarig neefje, zwaargewond. Hij ligt in hetĀ ziekenhuis, maar is niet in levensgevaar.

Rondpunt

De man reed van een helling in de Poletsestraat. Aan het rondpunt met de Buissestraat en de Wuipelstraat ging het mis. Hij reed langs de linkerkant van het rondpunt, reed door een tuin en knalde daar op de gevel van een woning.

Buurtbewoners klagen al een tijdje de hoge snelheden in de buurt aan. Het verkeer komt vaak aan een te hoge snelheid van de Kluisberg gereden.Ā 

Hulpdiensten

Toen deĀ hulpdienstenĀ ter plaatse kwamen,was het kind al uit het voertuig gekropen. Het kind werd in stabiele toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de hulpdiensten zou het gaan om de neef van de bestuurder. Het rondpunt is afgezet door de politie, zodat de verkeersdeskundige van het parket deĀ precieze omstandighedenĀ kanĀ onderzoeken..

Meest gelezen