© AFP

Hartverscheurend: doelman belde zijn vrouw voor hij bezweek, verongelukte spits wist pas dat hij vader zou worden

De verhalen van familie en vrienden van de verongelukte spelers op de fatale vlucht CP2933 blijven binnensijpelen. Zo ontdekte Chapecoense-spits Tiaguinho nog geen week geleden dat hij vader zou worden van zijn eerste kind. Een andere speler, Matheus Saroli, miste de vlucht door een stomme vergetelheid. Doelman Danilo was een van de overlevenden van de crash, maar hij bezweek aan zijn verwondingen vlak nadat hij voor de allerlaatste keer met zijn vrouw belde.

mawe

De familie van de 22-jarige spits Tiaguinho deelde een emotionele video van de reactie van Tiaguinho, nadat zijn dood bevestigd werd. Daarin is te zien hoe de speler euforisch reageert nadat hij ontdekte dat hij vader zou worden.

In de video is te zien hoe Tiaguinho een cadeau krijgt van een teamgenoot, maar hij dacht er eerst niet te veel over na. Wanneer de 22-jarige een berichtje krijgt van zijn zwangere vrouw, beseft hij wat er aan de hand is en begint hij wild te vieren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Dit kan mijn god niet zijn. De vrouw van Thiaguinho heeft hem deze verrassing gestuurd om hem te laten weten dat hij vader zou worden,” klinkt de tweet.

Een andere speler, Matheus Saroli, was niet aanwezig op de vlucht door een stomme vergetelheid. Hij had zijn identiteitskaart niet bij en mocht dus niet mee op de fatale vlucht. Geluk bij een ongeluk, al zal hij ongetwijfeld met gemengde gevoelens zitten. Zijn vader, clubmanager Caio Junior, was wel een van de slachtoffers

Saroli liet op zijn Facebookprofiel aan familie en vrienden weten dat hij ongedeerd is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Doelman Danilo deed een hartverscheurend laatste telefoontje naar zijn vrouw, vlak voor hij bezweek aan zijn verwondingen. Oorspronkelijk was de keeper een van de zeven overlevenden en werd hij naar het ziekenhuis overgebracht. Hij stierf enkele momenten nadat hij belde met zijn vrouw.

Bij de crach van het vliegtuig van LAMIA Airlines vielen 76 dodelijke slachtoffers. Zes mensen overleefden het ongeluk wel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer