© DJ

Portland topper op eerste PKP DWNTWN

Pukkelpop vindt dit jaar niet enkel plaats op de festivalweide in Kiewit. Dankzij ‘PKP DWNTWN’ kan er ook in het centrum van Hasselt genoten worden van muziek.

DJ

LEES OOK. Te koop in de ecologische Pukkelpopwinkel: bamboe tandenborstel en wasbaar maandverband

“Vooral tijdens de festivaldagen zelf kunnen de bezoekers van de stad gratis genieten van fijne optredens. Op vrijdag 16 augustus maken Equal Idiots en Sons tussen 10 en 14 uur hun opwachting op het Molenpoortplein. Op zaterdag staan daar, tijdens dezelfde uren, Ruby Grace, Portland en Brihang. Al die artiesten staan ook op de ‘echte’ affiche”, vertelt organisator Chokri Mahassine.

Komend weekend, op zaterdag 10 en zondag 11 augustus organiseert De Serre al een serie optredens van lokale artiesten op het Groenplein.

Tijdens Pukkelpop, op vrijdag 16 en zaterdag 17 zijn er dan weer allerlei workshops op het Capucienenplein, dan vanaf 11.00 uur.

“We willen de Pukkelpopsfeer naar de binnenstad brengen, zowel in aanloop naar als tijdens het festival”, zegt burgemeester Steven Vandeput (N-VA). Stad Hasselt financieert het project voor 25.000 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer