Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Belgische langetermijnrente duikt onder grens -0,2 procent

De Belgische tienjaarsrente is opnieuw onder nul gezakt en duikt nu nog verder naar beneden. Vandaag werd de symbolische grens van -0,2 procent overschreden.

5 reacties

  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Papiergeld is nu waardeloos! Je spaarcenten weggegooid, nu ga je voor 1000€ op de bank met je spaarcenten 50€ kosten betalen! Iedereen ziet het toch aankomen! Enkel wat je in de hand hebt zal je eigendom zijn!
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Ben gisteren geld gaan afhalen van mijn boekje, hoe moeilijk was dat nu,,,wat ga je er mee doen,,, voor wie,,,gaat niet vandaag moet je eerder aanvragen, bankchek de kluis is afgesloten en jje kan terug naar huis
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Dus als ik nu geld leen van de overheid krijg ik er geld bij als intrest. Laat maar komen.
  • Ludwig VdB

    5 jaar geleden
    Moest er een wet zijn die de banken verplicht geld uit te lenen aan Jan met de pet met een winst van maximum 2% tov het spaarboekje van Jan met de pet, ze zullen dan heel rap een fatsoenlijke intrest geven en zeker als dan die winstmarge ook progressief mee omhoog gaat met de intrest die zij zelf geven. Al bij al is onze geldwaarde momenteel een luchtbel die een dezer dagen klapt. Welk goud waarborgt onze geldwaarde??
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Met dank aan de eu die het drukken van geld heeft uitgevonden. De banken kunnen met het geld van hun klanten niks doen, want ze krijgen gratis nieuwgedrukte exemplaren. De rente zal nooit meer boven nul gaan zolang de drukmachines waardeloze biljetten drukken. De echte spaarbanken gaan vroeg of laat failliet gaan, die moeten zelfs betalen om hun teveel aan geld bij de eu te stationeren