Gianni Barbieux
Volledig scherm
© Gianni Barbieux

Lukaku traint ook vandaag mee met Anderlecht, United weigert commentaar

VoetbalManchester United staat voor het blok. Ook vandaag traint Romelu Lukaku (26) gewoon mee met Anderlecht, terwijl zijn club maandag benadrukte dat ze hem vandaag in Engeland verwachtten. Lukaku wil een transfer naar de Serie A doordrukken. Op Old Trafford geven ze geen commentaar. ‘No comment’. Zelfs niet of Lukaku met goedkeuring van Solskjaer in Brussel is. Bij United moest hij normaal gezien toch met de U23 mee trainen. 

37 reacties

  • Jean-marie D'Hertefelt

    5 jaar geleden
    Dat Coucke van de gelegenheid gebruik maakt en hem doen tekenen voor binnen 3 jaar.
  • Fabrice Braccio

    5 jaar geleden
    Ben geen fan Lukaku.Maar je moet idd van slechte wil zijn om hem hier van contractbreuk te beschuldigen.MU speelt hier wel degelijk met zijn voeten.En volgens de media is het MU dat hem gezegd heeft dat hij de volgende dagen zelfs niet hoeft te komen.Ze moesten hem feliciteren dat hij als goede prof zijn conditie onderhoudt ipv de losbol uit te hangen
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Als men je bij 1 van de beste clubs van de wereld je niet meer wil of nodig heeft, dat zegt toch genoeg over die zogenaamde beste spits van de wereld. Martinez zal zijn conclusies ook kunnen trekken voor zijn selectie voor de rode duivels.
  • patrick smedts

    5 jaar geleden
    meer dan Anderlecht is hij niet waard.
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Dit is geen probleem voor Lukaku, wel voor RSCA, waar al zo weinig duidelijkheid heerst