Line Ellegiers en Michiel De Meyer
Volledig scherm
PREMIUM
Line Ellegiers en Michiel De Meyer © Dieter Bacquaert

Acteurskoppel Michiel De Meyer en Line Ellegiers spelen samen in musical ‘Titanic’: “Ik zie haar toch liever niet topless op het strand”

ShowbizzIn het anderhalve jaar dat ze een koppel zijn, hebben Line Ellegiers (28) en Michiel De Meyer (25) al meer wél dan niet samen op de planken gestaan. Met succes, al valt een ruzietje op tijd en stond niet uit te sluiten. “Het is soms lastig, en onze collega’s merken het ook meteen als er iets scheelt”, zegt Michiel in Story.

0 reacties

  1. Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”
    PREMIUM
    Royalty

    Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”

    Meghan Markle (42) is goed op weg om het te maken in de VS, nu ze haar nieuwe lifestylemerk gelanceerd heeft. Intussen heeft ook haar echtgenoot, de Britse prins Harry (39), de Verenigde Staten omarmd. Op nieuwe officiële papieren staat te lezen dat de VS nu officieel zijn thuisland is. Maar wat betekent dat voor zijn koninklijke status? En wat spookt hij daar eigenlijk uit? Heeft hij wel iets om op terug te vallen, of moet hij het hebben van Meghans inkomsten?
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.