William Bottoms Jr. wordt verdacht van dubbele moord.
Volledig scherm
William Bottoms Jr. wordt verdacht van dubbele moord. © AP

Advocaat moordverdachte: “Beoordeel mijn cliënt niet op basis van zijn tattoos”

Een man die terecht moet staan voor een dubbele moord in de Amerikaanse staat Louisiana gaat mogelijk geen eerlijk proces tegemoet, vreest zijn advocaat. Het gelaat van William Bottoms Jr. staat vol tatoeages en dat speelt de twintiger danig parten.

11 reacties

  • Jerry Vanrompay

    5 jaar geleden
    Kom op we zien toch allemaal de onschuldige smiley op zijn kin?
  • Valentijn Jacobs

    5 jaar geleden
    Als je bewust voor zo een gezicht gaat, dan moet het mogelijk zijn deze personen uit te sluiten voor Werkloosheidsuitkeringen en OCMW steun, stel U voor dat je met zo een gezicht werk gaat zoeken voor aan het loket te zitten, en pas op velen doen dit om nooit niet meer hoeven te werken, zet dan beter direct een hakenkruis op je gezicht en je kan eeuwig stempelen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Zou twee mensen doodgeschoten hebben ,daar zullen inderdaad de tattoos weinig rol spelen in strafmaat,wat wil men verkondigen dat het zonder tattoos minder erg is ?. Een maal levenslang ipv twee maal,wat moet men zich daarbij denken.
  • Erik Verdyck

    5 jaar geleden
    Hij heeft zijn kop misschien niet mee ( alhoewel hij daar zelf voor gekozen heeft ) maar de feiten heeft hij wel gepleegd , dus daar komt ie niet onderuit ! En zal ie met zijn kop vol tatoeages toch achter de tralies belanden ...
  • Luc Cuypers

    5 jaar geleden
    Mij maak je NIET wijs dat dit ne normale mens is !!