© HBVL

Homejackers dreigen zestiger in brand te steken voor geld en goud

Een verzekeringsmakelaar is twee uur lang zwaar mishandeld door homejackers in zijn villa in de Heidestraat in Bolderberg. De man werd gestampt, geslagen en overgoten met white spirit. Ze dreigden hem in brand te steken voor geld en goud. Ook zijn vrouw kreeg een slag van een revolver. Na de urenlange mishandeling, werd het koppel met hun honden opgesloten in de garage. "Ze sloegen me meermaals. Ik deed alsof ik bewusteloos was. Daarna begonnen ze me te stampen en opnieuw te slaan", vertelt de man.

KOEN LUTS/MARIJ WYERS

De homejackers drongen het huis maandagavond rond 20 uur binnen en mishandelde de man. "Toen ik me na een tijdje kon losmaken, probeerde ik te vluchten, maar ik werd gepakt", aldus de verzekeringsmakelaar. Zijn vrouw kwam rond half tien thuis en kreeg nog een zware slag tegen haar linkeroog.

"Mijn gezicht werd bont en blauw geslagen en op mijn benen heb ik heel wat blauwe plekken. Ik ben ook een stukje van een tand kwijt. Het rechteroog van mijn vrouw is erg opgezwollen en blauw. Toch zijn we erg gelukkig dat we nog leven", zegt het koppel zestigplussers.

Lees hier het hele relaas van het koppel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer