Door een technisch mankement lag de bagageverwerking op Brussels Airport vorige zaterdag urenlang stil. Vertrekkende reizigers moesten hun koffers achterlaten.
Volledig scherm
Door een technisch mankement lag de bagageverwerking op Brussels Airport vorige zaterdag urenlang stil. Vertrekkende reizigers moesten hun koffers achterlaten. © BELGA

“Brussels Airport besteedt te veel aan uiterlijke bling-bling, ten koste van investeringen in basisinfrastructuur”

“Brussels Airport besteedt te veel aandacht aan uiterlijke bling-bling, ten koste van noodzakelijke investeringen in de basisinfrastructuur achter de schermen”, zo luidt de harde kritiek van ACV-vakbondsvertegenwoordiger Kurt Callaerts op de luchthavendirectie, meldt de VRT-nieuwsdienst.

21 reacties

  • Benny Deridder

    5 jaar geleden
    De vakbond is als een oppositiepartij die nooit mee wil regeren. Kritiek hebben is makkelijk als je nooit zelf mee onderneemt. Ik wacht op het eerste bedrijf opgericht door de vakbond, waar niemand klaagt, iedereen veel verlof en koopkracht heeft, waar nooit gestaakt wordt en op de koop toe nog winst wordt gemaakt (Die uiteraard wordt verdeeld onder het wekvolk).
  • Jef Pauwels

    5 jaar geleden
    Tja, wat wil je? Descheemaeker heet de nmbs al om zeep geholpen en nu is het de beurt aan Brussels airport. Daarna gaat hij met een gouden handdruk op welverdiend pensioen voor zijn harde werk. De volgende zal de opkuis wel doen.
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Typisch Belgisch je zou zelfs denken dat het nog een overheidsvliegveld is, mede dank zij het feit dat er zoveel ex politici geparkeerd zijn daar, en de goedbetaalde jobkes bemannen.
  • Jo Peeters

    5 jaar geleden
    Ook sommige gemeenten geven veel geld uit voor investeringen waar de burger niet om vraagt maar voor fietspaden en veiligheid hebben ze geen geld.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Het uiterlijk is belangrijker dan de werking van de luchthaven ?