Videobeelden opgedoken van agenten die zwarte man met touw arresteren

In de Verenigde Staten is ophef ontstaan over een arrestatie van een zwarte man. Op beelden is te zien hoe twee agenten te paard met een zwarte man aan een touw rondlopen in Galveston in Texas.

34 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Hoe zouden deze agenten het vinden moest men hun eigen zoon op dezelfde manier vervoeren na een kleine overtreding?
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Wat hier verkeerd aan is is het volgende : bij een arrestatie moeten de agenten normaal een patroullewagen oproepen om de arrestant op te halen op een plaats waar dat mogelijk is. Dat zou normaal de procedure zijn, zowat in heel de USA gangbaar. Het probleem hier is dat dit niet gebeurd en ze hem gewoon door de stad meesleuren als een slaaf ten tijde van de slavernij. Mocht dit een blanke zijn dan stond de media vol kritiek en schande. De Texaanse agenten genieten er wel van, wees maar zeker
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    Jan Janssen deze persoon is GEEN krimineel, lees vorige artikels over dit geval, maar een dakloze eenzaat met mentale problemen .... Is is echt de toon die we hier alleen krijgen ???
  • Patrick Van Overmeire

    5 jaar geleden
    Die man is gearresteerd en die moet mee naar het politiekantoor zwart of blank heeft hier niets mee te maken het gaat om een mens en bekijk niet steeds de kleur om opmerkingen te maken.
  • Geert De Meyer

    5 jaar geleden
    Terug naar de middeleeuwen.