"Voor we kunnen beslissen of we al dan niet meestappen in een Vlaamse formatie, moeten we een stand van zaken krijgen van de voorzitster", zegt een partijtopper.
Volledig scherm
"Voor we kunnen beslissen of we al dan niet meestappen in een Vlaamse formatie, moeten we een stand van zaken krijgen van de voorzitster", zegt een partijtopper. © Photo News

Open Vld roept partijbureau samen over regeringsdeelname, ook politiek bestuur CD&V houdt zich klaar

Open Vld heeft het partijbureau samengeroepen om zich te buigen over regeringsdeelname. Dat gebeurt maandag, "of vroeger als de politieke actualiteit dat vereist". De liberalen willen een federale regeringsdeelname koppelen aan een Vlaamse. "Het is samen uit, samen thuis."

52 reacties

  • Christine Herremans

    5 jaar geleden
    De verliezers hebben niks te zeggen . Zij moeten luisteren naar de winnaars en water bij de wijn doen .
  • Lydia Appelmans

    5 jaar geleden
    Heeft de verliezer iets te beslissen???
  • RONNY DE PETTER

    5 jaar geleden
    Marc Baeyens , zeer juiste visie !
  • Anne Marie De Keersmaecker

    5 jaar geleden
    Om nog meer belastingen op te leggen en vooral voort te doen het geld aan ieder die wil uit te delen,behalve aan zij die het echt nodig hebben,zij zouden zich moeten SCHAMEN.
  • Francois Baes

    5 jaar geleden
    Ze hebben reeds al de voorbije verkiezingen die ik mij kan herinneren verloren en toch zijn die prutsers er steeds als de kippen bij om postjes te pakken en de burgers nog dieper in de schulden te steken.Als de rijken (hun partij broeders ) maar bediend worden,dan is het OK.