Lukaku voorgesteld bij Inter
Volledig scherm
Lukaku voorgesteld bij Inter © Inter

Nu ook officieel: Romelu Lukaku is de nieuwe spits van Inter

Romelu LukakuDe transfer is helemaal afgerond: Romelu Lukaku zet zijn . Manchester United aanvaardde woensdagavond een bod van 70 miljoen euro met nog 10 miljoen aan bonussen erbovenop. In de loop van de avond vloog de Rode Duivel met de privejet van de Chinese eigenaar van Inter naar Milaan, waar honderden fans hem als een held onthaalden en zijn naam scandeerden. Vandaag werd hij medisch gekeurd en inmiddels maakte Inter de transfer ook officieel bekend.

192 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Gaat hij daar eindelijk leren voetballen ? Of krijgt hij daar die begeerde wandelschoenen ?
  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    Ik vrees dat Lukaku met de italiaanse manier van verdedigen , nog minder bal gaat raken ...
  • iwan Rombouts

    5 jaar geleden
    In de UK denken ze nu al heel anders over Lukaku die zichzelf een topspits waant. Het zal niet tot december duren eer hij in Italië ook door de mand valt. Zijn rendement is ook niet zoals velen denken. Bij de RD is hij topschutter omdat flutcoach Martinez meestal vertikt hem te vervangen. 80 minuten verkeerd en in de weg lopen, mekkeren, wijzen, kansen verkwanselen of meestal zelfs niet lopen. 2 inleggers later is het een fenomeen. Niet in mijn voetbalwereld.
  • Kristof De Hauwere

    5 jaar geleden
    70.000.000 euro??? en hij gaat er 10 verdienen per jaar ... Niemand verdient dit. Hoe leg je dit uit aan mensen die hun heel leven hard werken en het moeten doen met 1.500 euro netto per maand??
  • Michel Mommens

    5 jaar geleden
    Mooi , top , eindelijk , grandioos , en nog veel meer van dat , ik volg de Italiaanse competitie toch niet ! super super super , kan ik genieten van de premier Leaque