De Britse astrofysicus Natalie Christopher (34) was volgens haar vriend gaan joggen, maar keerde nooit meer terug.
Volledig scherm
De Britse astrofysicus Natalie Christopher (34) was volgens haar vriend gaan joggen, maar keerde nooit meer terug. © AFP

Vermiste Britse jogster dood teruggevonden op Grieks eiland

De Britse astrofysicus Natalie Christopher (34), die sinds twee dagen vermist was op het Griekse eiland Ikaria, is dood teruggevonden. Dat meldt de Griekse publieke omroep ERT. Een vrijwilliger die deelnam aan de zoekactie naar de verdwenen jogster ontdekte het lichaam in een ravijn. Over de doodsoorzaak bestaat nog geen duidelijkheid.

8 reacties

  • Elisa deJong

    5 jaar geleden
    Telefoongegevens checken!.. Heeft hij gebeld? Haar telefoon, was die idd op plek, waar ze van zei, dat ze was.. Hopelijk, geen moord...
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    pure sensatiezucht om het geval op Kreta te vernoemen bij het geval op ikaria. beide eilanden liggen op tamelijke afstand van elkaar... het bloed op de lakens kan aangeven dat het hier een familiale moord betreft, kan wel toeval zijn maar toch... bergachtig gebied is meestal heel ongeschikt om te joggen wat de geloofwaardigheid aantast.
  • Jurgen Stuyck

    5 jaar geleden
    Een verzonnen verhaal door de vriend om een moord te verbergen ?
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Op dat eiland is niet specifiek iets aan de hand. De berichtgevers nemen het niet nauw met correcte info. Dit bericht gaat over Ikaria. De Amerikaanse was op Kreta.
  • Elisa deJong

    5 jaar geleden
    krijg het gevoel, dat er een luchtje zit aan wat de vriend vertelde. hopelijk vergis ik me. Wat verschrikkelijk, mooie jonge vrouw..