Adrian McManus, de voormalige huishoudster van Michael Jackson, heeft een boekje opengedaan over zijn relatie met Lisa Marie Presley
Volledig scherm
Adrian McManus, de voormalige huishoudster van Michael Jackson, heeft een boekje opengedaan over zijn relatie met Lisa Marie Presley © Fotomontage HLN

Huishoudster van Michael Jackson onthult: “Seksuele relatie met Lisa Marie was enkel voor de show”

CelebritiesAdrian McManus, een voormalige huishoudster van Michael Jackson, heeft zich in de Britse pers uitgelaten over haar tijd bij de in 2009 overleden zanger. Ze heeft het voornamelijk over zijn seksuele relatie met echtgenote Lisa Marie Presley, die binnenkort een onthullend boek over haar huwelijk uitbrengt. Volgens McManus trouwde Michael enkel voor de show met Lisa Marie.  

45 reacties

  • Jeroen Vangeel

    5 jaar geleden
    Weer eentje die graag wat aandacht krijgt en vooral dollars wil verdienen aan de dood van 1 van de meest getalenteerde man in de muziek wereld die er volgens mij heeft bestaan. Grondlegger... Laat hem rusten trap niet zo na... Ga maar eens kijken wat the stones en de Beatles allemaal hebben uitgewreten.
  • Gedra Gedra

    5 jaar geleden
    Zeg aub mag Michael ook wat privé leven hebben ze is dik betaald geweest om zich nooit tenmoeien en buiten kwam te verkopen .kinderen zouden haar moeten aanklagen. Derbij laat dode mensen met rust zij kunnen hun niet verdedigen.
  • Evelien Wouters

    5 jaar geleden
    Eddy, zoals verzocht heb ik jou eerste post ook gelezen :-) En nogmaals, Ik keur dit soort nagetrap zeker niet goed. Michael Jackson is naar mijn mening een van 's werelds grootste artiesten en grondleggers ooit van zoveel verschillende genres die zeker het respect verdient dat hem toekomt. Maar net daarom is het alsook geen garantie om wel of niet te geloven wat rond dit onderwerp waarheid of leugens zijn. We zullen het nooit weten en misschien maar goed ook. (Zeker niet slecht bedoeld :-))
  • Michael Jaakken

    5 jaar geleden
    Deze mevrouw is in het verleden ontslagen van haar werkzaamheden op het landgoed van Michael Jackson omdat ze artikelen gestolen heeft. Hier heeft ze ook een rechtszaak over aangespannen, welke ze verloor. Sindsdien hebben we haar alleen maar negatief over de man zien praten. Ook heeft ze haar getuigenis die in 1993 nog ontkennend was over Jackson's misbruik, omgedraaid in 2005. Het doet me goed om te zien dat veel mensen hier de aantijgingen ook niet geloven.
  • Chantal Reinders

    5 jaar geleden
    Waarom laten die mensen hem niet met rust, dat dansen op het graf is te walgelijk voor woorden