Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Op zoek naar liefde in Milaan: verwenst in Manchester wacht Romelu Lukaku bij Inter een sterrenonthaal

Buitenlands voetbalOnder zijn knappe cijfers mag finaal een streep: 252 matchen, 113 goals en in de top 20 van ­topschutters aller tijden, voor idool Drogba. En toch zal Romelu Lukaku (26) in de annalen van de Premier League nooit voor vol worden aanzien. Een paragraaf, maar geen hoofdstuk. Niet de legende die hij zelf najaagde. In Milaan gaat hij op zoek naar liefde.

15 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Lukaku is zo slecht, volgens velen hier, dat hij slechts 80 miljoen kost, en per Maand: € 1.174.834,08 verdiend. Hij is een vallende ster, kan er niets van en blablabla.... Eerlijk gezegd, ik willen dat ik het talent van Lukaku had. Topscorer aller tijden bij de Rode Duivels, dikke mercedes rijden en lekker een lange neus trekken aan al die negatievelingen...Heerlijk lijkt mij dat. Of hij slaagt in Italie, maakt dat wat uit ?
  • Jos Ranft

    5 jaar geleden
    Gewoon een hele matige spits, zal in Italië weinig aan voetballen komen, heb de sterkste verdediging van de wereld.
  • Geert Vermuyten

    5 jaar geleden
    Voor 100% eens met George Hayman !!! Veel te statische speler voor het Italiaans voetbal ...een olifant in een porseleinkast (winkel !) Wie heeft die scouting gedaan!?
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    In het land van de blinde , is 1 oog koning . Laat ons wachten hoe vlug ze bij Inter tot de vaststelling komen dat ze een miskleun hebben gekocht . 70 miljoen ? Naar de .......
  • Jefken Trekbakkes

    5 jaar geleden
    Eric De Meyer@ : in wat voor een caféploeg heb jij ooit 20 goals gemaakt?? Onnozelen teppen!!