Oud-Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA)
Volledig scherm
Oud-Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) © BELGA

Siegfried Bracke (N-VA) voorziet "ingebakken probleem" als CD&V in meerderheid stapt

Oud-Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) is voorstander van de vorming van een Bourgondische coalitie op Vlaams niveau, waarbij N-VA dus samen met Open Vld en sp.a bestuurt. Dat heeft hij vanmorgen herhaald in De Ochtend op Radio 1. Bracke staat opvallend afkerig tegenover CD&V, die volgens hem als coalitiepartner voor "ingebakken problemen" zou zorgen.

91 reacties

  • alfons vanwetswinkel

    5 jaar geleden
    Dit horen we al 5 jaren van NV-A de anderen hebben het gedaan.Blijkbaar is er niemand in deze partij om de schuld bij hun eigen te leggen of hoe hoog een partij kan vallen.Zij kennen alleen de gewone man om hen letterlijk uit te zuigen de rijken ontsnappen steeds aan rechtvaardige belasting door deze partij.doe zo rustig door het hakbijl van de volgende verkiezing ligt klaar.
  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    Ik zou niet weten waarom de Spa te verkiezen is boven CD&V: de socialistische vakbond zit zelfs in het partijbestuur van Spa.
  • Bruno Geuth

    5 jaar geleden
    Domoor Bracke! NV-A ligt al lang uit de federale regering! Heeft niets meer te zeggen of betekenen in dit landje!
  • Norbert Corten

    5 jaar geleden
    Anna van den berg ik zou het niet beter kunnen zeggen volledig 't akkoord.
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Vijf jaar neoliberaal-rechts beleid heeft enkel geleid tot 10 miljard euro overheidsschuld op de begroting en dan moet de miljarden-factuur van de jachtvliegtuigen nog komen. Show me the money !