AP
Volledig scherm
© AP

Football Talk 08/08. Sané maanden out - Malinwa mist Engvall in topper - Anderlecht nog zonder Thelin

5 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Zielig Anderlecht. Thelin was destijds mogelijk nog slechter dan Teodorczyk, was dus afgeschreven. En nu moet hij de redder worden van de Kompany-case...
  • Janssens Paul

    5 jaar geleden
    Het is toch godgeklaagd met die spelers van Anderlecht... nu ligt die Thelin weer in de lappenmand. Gingen hem voor: Najar, Bakkali, Dimata, Sowah, Lokonga, Kababri, Makarenko... en ik vergeet er wellicht nog een aantal. Ook bij hun inkomende transfers: Zulj, Nasri, Sandler, Roofe... die zijn fysiek niet klaar, of zijn gekwetst...En het kan anders hé? Kijk maar naar Brugge, alles wat die kopen is onmiddellijk inzetbaar, hebben weining of geen aanpassingsproblemen, hoe komt dat toch?
  • Steven Jansen

    5 jaar geleden
    Dankzij Frenkie de Jong, de nieuwe Cruyff, wordt Barça terug een topclub.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Heerlijke wedstrijd om te zien. Uitslag van 4-4 zou beter zijn geweest, want ook Napoli kreeg dotten van kansen. Wat kan voetbal mooi zijn als twee ploegen echt willen voetballen.
  • van Dessel Wim

    5 jaar geleden
    geen onaardige voetballer, maar buiten het feit dat hij van zijn eigen vindt dat hij fantastisch is en dan (pech) ook meestal/altijd gekwetst is hé ... op termijn zijt ge daar niets mee ... Brugge had het snel door!