In de video pakte Brooke Houts haar hond hardhandig aan.
Volledig scherm
In de video pakte Brooke Houts haar hond hardhandig aan. © Youtube/@Brooke Houts

YouTuber slaat en bespuwt hond in video: politie start onderzoek naar dierenmishandeling

De 20-jarige Brooke Houts ligt onder vuur nadat ze een filmpje verspreidde waarin ze haar hond sloeg, bespuwde en op de grond duwde. De Amerikaanse YouTuber heeft de beelden intussen verwijderd, maar online blijft het kwade berichten regenen. De politie is een onderzoek gestart naar dierenmishandeling.

16 reacties

  • Wim Berghman

    5 jaar geleden
    Bij het kopen van een huisdier zouden ze eerst de handleiding moeten bijgeven en een cursus hoe je omgaat met dieren.
  • Debbie De Letter

    5 jaar geleden
    Dat ze haar hond wil corrigeren tot daar aan toe. Maar de manier waarop laat wel ferm te wensen over. Het kan anders. Maar ze overdrijft serieus door zo hardhandig te zijn en daar kan ik niet tegen.
  • Yolande van den Berge

    5 jaar geleden
    In het filmpje opent ze haar handen en de hond vat dit op als een uitnodiging om naar haar toe, omhoog te springen. Vervolgens slaat ze de hond in zijn gezicht !! Hoezo communiceren met je hond .. niet vreemd dat er zoveel probleem gedrag is bij honden!! Arme dieren en ja natuurlijk loopt de ho d nog vrolijk om haar heen.. zo zijn honden nu eenmaal.. zelfs zwaar mishandelde honden blijven trouw aan hun baas. Hond weghalen bij dit waardeloze aandachtsgeile mens en zorgen voor een beter thuis!!
  • Davy Vanmol

    5 jaar geleden
    Die hond is zich duidelijk aan het opdringen voor aandacht, ik zou hetzelfde doen. Als je zo'n gedrag niet corrigeert wordt het alleen maar erger. Ik begrijp dat de beelden voor de emo's onder ons hard overkomen, maar als honden elkaar corrigeren gaat het er vaker harder aan toe.
  • josianne keppens

    5 jaar geleden
    den bak in!