RTL/VIDEOLAND
Volledig scherm
© RTL/VIDEOLAND

Fabrizio bikkelhard voor ‘zijn’ Pommeline in ‘Temptation Island VIPS’

TVDe koppels op ‘Temptation Island VIPS’ - vanaf september bij ons te zien op VIJF - doen er nog steeds alles aan om de ultieme relatietest te doorstaan. Vorige week kregen de kijkers al te zien hoe Fabrizio gebroken achterbleef, nadat hij bij het kampvuur ‘vernederende’ beelden te zien kreeg van ‘zijn’ Pommeline. Er lijkt ook nog lang geen beterschap op komst, want in de aflevering van deze week slaat de sfeer nog meer om. Met alle gevolgen van dien. 

6 reacties

  • Christiane De Kerpel

    5 jaar geleden
    idd, volledig akkoord met onderstaande reacties, maar om de poen is het altijd te doen, helaas...waarden en normen ook niet meer van belang, idem voor ons Goedele...
  • Wim Brion

    5 jaar geleden
    Denk dat die kleur plaat best zijn mond houd, is nog niets zinnigs uitgekomen en lijkt me ook niet te veranderen. Hoe kan je die kerel nog serieus nemen? Papt met iedereen aan, maar als zijn Pommeline dat doet is hij een gebroken man? Ga op cursus relatie waarden en mensenkennis, en stop met jezelf zo belachelijk te maken, want gegarandeerd lach ik je vierkant uit als ik je ergens zie.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Beiden deden mee om relaties stuk te maken. En ja hoor, koekje komt van hetzelfde deeg. Alleen wat heeft ze miszegd als ze aangeefd dat als het gedaan moest zijn dat die kop van haar been gaat! Is dat soms niet normaal. Als het zou gedaan zijn, zou ze dan die kop voor zijn schoon ogen nog op haar lijf moeten laten staan. Welke zot kan zo denken.
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Zulke aandachts mensen zijn snel uitgekeken op iemand ! Ze zijn ook nooit tevreden in hun leven en zijn constant opzoek naar Beter , mooier , rijker ezv ...
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Marginale uitspraken vind ik dat.