© BELGA

Internationaal geseinde man gearresteerd

Tijdens een verkeerscontrole op het Kiel werd donderdag een internationaal geseinde man opgepakt.

jtp

Bij de controle kreeg wijkteam van het Kiel een camionette in het oog waarin twee passagiers een gordel deelden. Alle inzittenden bleken illegaal in ons land te verblijven. Eén van hen stond internationaal geseind door Albanië en werd dan ook gearresteerd.

Tijdens de controle werden ook twee voertuigen in beslag genomen door de douane omdat de eigenaars hun openstaande boetes niet kon betalen. Eén bestuurder betaalde zijn boete van 582 euro wel. Eén voertuig parkeerde zich meer dan een uur op een laad- en loszone en kreeg de rekening gepresenteerd.

In Hoboken controleerde het wijkteam in de voormiddag in de Berkenrodelei en de Steynstraat. Daar werd aandacht besteed aan spookfietsers. Drie fietsers en een bromfietser waren in overtreding. Eén iemand bleek illegaal in ons land en werd bestuurlijk aangehouden. Een wagen die geparkeerd stond op een laad- en loszone kreeg een boete.

Tot slot controleerde het wijkteam van Wilrijk een bromfietser die zonder helm en zonder nummerplaat rondreed in de Weversstraat. De bromfiets bleek ook niet verzekerd en werd in beslag genomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER