Het bewuste beertje
Volledig scherm
Het bewuste beertje © Politie

Aan kind (2) gegeven knuffelbeertje met camera maakte geen opnames

Een gezin uit Zeeland is zich rotgeschrokken nadat hun tweejarig kindje een knuffelbeer kreeg van een onbekende man waarin een camera en microfoon verborgen zaten. Volgens de politie zijn er geen beelden gemaakt. 

18 reacties

  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Veel tamtam voor niks. Speelgoed voor de kindjes en tegelijkertijd een soort van babyfoon voor de ouders. Die drommel van de rommelmarkt zal zelf niet eens geweten hebben wat hij aanbood. Allicht niet het type man die achteraf de knuffelbeer ging hacken...
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Misschien had die man de beste bedoelingen en wist hij niet eens van dat cameragedoe.
  • marie-claire de bosscher

    5 jaar geleden
    ze schrijven zelf dat er tegenwoordig veel van die soort knuffels zijn... denk dat die man het niet eens wist, hij wilde gewoon lief zijn... zou mij ook overkomen want op een kermis geef ik ook al eens iets weg aan een kleintje (vraag het eerst aan de ouders)
  • Resist You

    5 jaar geleden
    Hier treft niemand een schuld ...enkel een cadeau van een vreemde, die mss niet wist war erin zat ,paranoide mensen ...
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    Man man man wat een bekrompen mensen toch allemaal tegenwoordig! Voor hetzelfde geld wist die man in geen 100 jaar wat er daar in zat en tegenwoordig zit er overal een camera in of word je gezien! Er staan 1000'den camera's in het rond! pfffffff ze zouden zich beter eens afvragen wat ze zelf allemaal posten op fakebook en insta!