Zeventiger doodgestoken bij burenruzie in Zonnebeke
Volledig scherm
Zeventiger doodgestoken bij burenruzie in Zonnebeke © Alexander Haezebrouck

Zeventiger doodgestoken bij burenruzie in Zonnebeke: twee mensen gearresteerd

In Zonnebeke is een burenruzie geëscaleerd met een dodelijke afloop tot gevolg. Een man stak zijn buurman neer. De zeventiger overleed ter plaatse in zijn tuin, zo werd bevestigd aan onze redactie. Twee mensen zijn van hun vrijheid beroofd, meldt het parket van Ieper.

71 reacties

  • Erwin Fiers

    5 jaar geleden
    Er zijn hier respectloze reacties in die zin dat ze dood van de arme man alleen maar toejuichen.Uit machteloosheid omdat ze niet in staat zijn om iets uit te praten.Neen dit heeft niet plaatsgevonden in een rusthuis!!@Fiers Erwin
  • Steven Hams

    5 jaar geleden
    Hoe laat speelde die muziek ? Na 9u s'avonds ?
  • Rainier Combris

    5 jaar geleden
    Heel erg! beide families zijn nu getroffen. ik speelde vroeger ook luide muiek maar de mensen waren daar niet blij mee. Oplossing koptelefoon. Sindsdien geen problemen en wel respect en liefde.Want ik versta dat ook dat luide muziek soms vrij onaangenaam kan zijn.
  • Dimitri Struyf

    5 jaar geleden
    Die reacties hier zijn ongelooflijk. Meer dan de helft praat hier een koelbloedige moord goed omdat ze geen 'rust' kunnen vinden. Wordt maar es geboren in 1 van de ghetto's van de wereld waar ze met honderden op tientallen vierkante meters wonen. De enige rust waarop een mens echt recht heeft ligt innerlijk.
  • Jan Vanachter

    5 jaar geleden
    Electronisch versterkte muziek buiten mag niet. Dat wil niet zeggen dat we niet soepel moeten zijn maar als er zich iemand aan stoort moet dat af of binnen. Ik vind het niet kunnen dat hiernaast dakwerkers bezig zijn die beneden hun muziek loeihard hebben staan terwijl ik in mijn bed lig na een nachtshift. Ik vind mezelf dan niet verzuurd maar moe.