Tim De Backer
Volledig scherm
© Tim De Backer

Evy Gruyaert schrijft boek over omgaan met migraines

ShowbizzZe weet als geen ander hoe zwaar het leven met migraines kan zijn, dus is presentatrice Evy Gruyaert de geknipte persoon om een boek te schrijven over het onderwerp. In ‘Kop Op, Leven Met Migraine’ wil ze anderen helpen om te leren omgaan met de ziekte.

3 reacties

  • peter colson

    5 jaar geleden
    Belangrijkste van dit artikel. Ze heeft een boek geschreven en dat moet verkocht worden. Ik heb lactose-intolerantie. Ik ga daar ook eens een boek schrijven om MIJN kassa te laten rinkelen. Maar ja, ik ben geen BV en dan kan ik naar gratis media-aandacht fluiten
  • Koenraad Verstraeten

    5 jaar geleden
    Bij mij is het fel verbeterd door gewoon wat ouder te worden. Er bestaan echter verschillende soorten. Heb nog dagen op de zetel/in bed gelegen, vroeger. En gewoon overgeven van de pijn. Alles moest eruit!! Gelukkig(ahum!) is het feit dat je het ZIET aankomen(flitsen over je gehele gezichtsveld). Ik had dan nog een kwartier à twintig minuten om thuis te geraken en dan kwam de stekende hoofdpijn. Wens iedereen veel sterkte én moed ermee. Ben er nu 55, en de hoofdpijn is echt draaglijk nu.
  • Nadine Abe

    5 jaar geleden
    Ook ik heb migraine gehad en alles geprobeerd van pillen tot spuitjes en alle soorten regime , tot ik onverwachts mijn gal moest laten verwijderen ,en wat bleek migraine verdwenen .