Illustratiefoto:  iPhone XR en iPhone XS Max.
Volledig scherm
Illustratiefoto: iPhone XR en iPhone XS Max. © AP

iPhone-batterij niet door Apple vervangen? Dan krijg je voortaan deze vervelende melding te zien

Met een sluw trucje probeert Apple gebruikers aan te moedigen om een officiële hersteldienst op te zoeken wanneer ze de batterij van hun iPhone laten vervangen. Indien dat niet door een erkende hersteller gebeurt, verschijnt er een waarschuwing en wordt bepaalde informatie over de batterij niet meer getoond. Voorlopig werd de melding enkel bij de nieuwste iPhones opgemerkt. 

40 reacties

  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Alleen al die verhalen aanhoren doet me ergeren. Klanten uitmelken tot het uiterste en toch lopen ze er massaal mee rond. Mensen worden idd graag id zak gezet.
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Eerlijk zijn ...de service van apple is nul vroegen 120 € voor een nieuwe batterij heb ze zelf vervangen gekocht bij iFixit voor 20 €
  • Rayan El Arami

    5 jaar geleden
    Tja, als je zo stom bent om zo'n overprijsde yuppie phone te kopen omdat je niet voor je vrienden onder wil doen, dam moet je maar op de blaren zitten. van mij krijgen die gangsters van Apple geen cent.
  • mike milan

    5 jaar geleden
    Dit gebeurt tegenwoordig met elk toestel,alleen Apple geeft dat toe.Er zijn nu al automerken die volledig gevolgd worden;hoeveel km ze rijden, hoe snel,waar ze zich bevinden.Maw,all weten ze.
  • Wesley Kenis

    5 jaar geleden
    Ik ben blij dat ik nooit die appel brol in huis genomen heb....geef mij maar Windows en android.