Romelu Lukaku krijgt het nummer 9 bij Inter.
Volledig scherm
Romelu Lukaku krijgt het nummer 9 bij Inter. © Inter

Had u 210 miljoen, wat zou u dan doen? Slechts twee spelers brachten ooit meer op dan Lukaku

Buitenlands voetbalSlechts voor twee spelers gaven clubs ooit meer geld uit. Romelu Lukaku (26) heeft zich op plaats drie genesteld in het lijstje van gecumuleerde transfersommen achter Neymar en Cristiano Ronaldo. Met dank aan de opgepompte transfermarkt.

21 reacties

  • Sam de Windt

    5 jaar geleden
    Ik zou never Lukaku kopen, vr zijn waarde koop ik 2 betere spitsen
  • Eddy Bosch

    5 jaar geleden
    Topspelers worden gekocht en verkocht voor meer dan 120 milj. €. Voor subs betalen ze tussen 40 milj en 80 milj. € Dit bedrag wordt betaald door ploegen die bijkans allemaal in handen zijn van rijke buitenlandse bedrijven. En hoe kan men het best zwart geld wit maken? ja, juist door schilderijen of spelers te kopen en te verkopen, ver boven de waarde van het product.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Komt nog aan de enkels niet van Drogba zijn grote voorbeeld ! En bij de 10 beste betalende spelers ......niet te geloven toch niet normaal voor zo een speler ?
  • Amar Almafragi

    5 jaar geleden
    Vraag aan alle voebal liefhebbers: hij wilt altijd zoals Drogba in chelsea. Heeft hij de nievau van Drogba bereikt? Drogba heeft zo bedragen niet gekregen maar was topspits van de PL. Werken en stoppen janken. We gaan zien de seizoen is begonnen!!!!!
  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    Wel zalig hem te zien poseren in een blauw-zwart truitje.