Emily Ratajkowski.
Volledig scherm
Emily Ratajkowski. © Brunopress

Emily Ratajkowski voelt zich sexy met okselhaar, maar hoe hygiënisch is het?

Emily Ratajkowski heeft nog maar eens bewezen dat ze best een straffe madam is. Voor het magazine Harper’s Bazaar heeft het model een essay geschreven over feminisme. Daarin vertelt ze onder meer dat ze zich sexy voelt mét okselhaar. Een uitspraak die niet bij iedereen in goede aarde valt. 

16 reacties

  • Dirk Van den Heuvel

    5 jaar geleden
    Walgelijk zicht, bij een vrouw. En dit model hier heeft weer iets gevonden om de aandacht naar zich toe te trekken. Zoveel vrouwen, tegenwoordig, die lijden aan ‘aanstelleritis’ ! Ze zouden beter wat leren normaal te doen.
  • Kathleen Vansteenlandt

    5 jaar geleden
    Af scheren, want het oogt onverzorgd vind ik en is geen zicht bij bijv. een mouwloos bloesje. Je voelt je meteen ook veel frisser. Okselhaar op zich is natuurlijk wel perfect hygiënisch als het op tijd en stond gewassen wordt en goed de oksels spoelen. Zodat de zeepresten niet verzuren. Want daardoor gaan ze stinken. Ik vindt het ongemakkelijk want je oksels blijven nat en dat gaat irriteren en ruiken + okselvijvers als toemaatje. No way José. (lees Gosé)
  • Guy Dupont

    5 jaar geleden
    Ieder zijn goesting natuurlijk. persoonlijk vind ik zo een bos haar totaal niet sexy.!
  • Geert Verschelde

    5 jaar geleden
    Scheren is modetrend. Er zijn ook perioden geweest waar bijna alle mannen een baard of snor hadden. In een andere periode waren ze allen gladgeschoren, en nu is de stoppelbaard in. Bij de vrouwen zal dat ook wel een modetrend zijn.
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Emily 'voelt' zich sexy: als mevrouw graag in de spiegel kijkt naar zichzelf, en naar haar oksels, is dat haar goed recht. Maar er zijn nog andere mensen die op de blote oksels moeten kijken, in het openbaar. Schaamhaar dient natuurlijk om lichaamsgeuren te verstérken, en zweetgeur kan inderdaad opwindend zijn, in een discotheek bv, als voorspel ...