Volledig scherm

De ouders van Magdalena (11) werden opgepakt door Trump: "Laat hen alsjeblieft vrij!”

De Amerikaanse president Trump houdt voet bij stuk. Wie illegaal in zijn land is, moet eruit. De immigratiedienst ICE vangt veel wind na woensdag 680 migranten te hebben opgepakt op hun werk in de staat Mississippi. Hun kinderen zaten op dat moment nietsvermoedend op school. En ‘s avonds wachtten ze vergeefs om te worden opgehaald.

22 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Eva Munet, tuurlijk en dan worden uw kinderen uiteraard ook aan hun lot overgelaten ... wat is de waarde van een kinderleven, indien zijn/haar ouders illegaal in het land vertoeven, nietwaar?
  • Janske mulder

    5 jaar geleden
    Onmenselijk ,verschrikkelijk om kinderen van hun ouders weg te halen ,Die man heeft geen gevoel of een hart !
  • Liesbeth Cuppens

    5 jaar geleden
    Heeft Trump dan echt geen scrupules? Waarschijnlijk niet, anders liet hij onschuldige kinderen niet het slachtoffer worden van een probleem dat niet tot hun leefwereld behoort. Was het nu echt zo moeilijk om te wachten tot de school uit was, hen te zeggen dat ze daags nadien naar Mexico moesten gaan en niet meer zouden kunnen terugkeren naar hun vriendjes? Enige empathie is Trump duidelijk vreemd. Harteloosheid daarentegen staat vetgedrukt in zijn woordenboek.
  • Kris Kras

    5 jaar geleden
    Het kind is helaas altijd de dupe. Ook hier worden kinderen gescheiden van ouders die in de gevangenis zitten. Tijd dat de problemen waar ze voor op de vlucht zijn opgelost worden en dat kan alleen maar in eigen land.
  • Alain Catry

    5 jaar geleden
    De oorzaak van die ellende bevindt zich in hun eigen land : corruptie , verdrukking , werkloosheid , geloof , cultuur en overbevolking !