BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Lefevere geeft Evenepoel groen licht voor Tokio

10 reacties

  • Jean Driesen

    5 jaar geleden
    Guido Vangeel,(met hoofdletters)de olympische spelen vinden plaats in TOKIO, de hoofdstad van JAPAN. Mondmaskers tegen luchtvervuiling worden gedragen in CHINA, een " paar" kilometer verderop. In Japan worden wel eens mondmaskers gedragen, maar dat is om de verspreiding van besmettelijke ziekten(griep bv.) af te remmen.
  • Frank Vanroelen

    5 jaar geleden
    Als je zo iemand te véél laat doen, is het mogelijk dat hij aan 22 al is opgebrand.
  • Bert Pienter

    5 jaar geleden
    De kans om aan de O.S. mee te doen krijgt hij maar om de 4 jaar, en de TdF kan hij elk jaar rijden. En zoals reeds is aangehaald staat het wel mooi om 4 jaar rond te rijden als Olympisch kampioen.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Er wordt terecht voor gewaarschuwd om voorzichtig om te gaan met deze jongen.Toch zijn er al een heleboel die hem volgend jaar de tour willen laten rijden.Hebben blijkbaar weinig verstand van wielrennen want anders kom je niet met zoiets.Ik zou er voor willen pleiten om hem zeker de tour niet te laten rijden voor zijn 23. Een aangepast programma met eens een kleinere ritten koers erbij, want men verwacht al dat hij de tour gaat winnen!!
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Een jonge man die verleden jaar nog junior was zou volgend jaar al de Tour moeten rijden en nog het liefst winnen ook want voor de azijnpissers zou zelfs een podiumplaats een totale afhang zijn, nietwaar Peeters.