VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Patrick Lefevere over contractverlenging Evenepoel: “Veel teams zouden aan zijn mouw gaan trekken”

WielrennenVandaag raakte bekend dat Remco Evenepoel een contractverlenging krijgt tot 2021, met een optie voor nog twee jaar. Patrick Lefevere geeft tekst en uitleg.

2 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    Lefévre gaat duidelijk voorzichtig willen omspringen met de jonge Remco. Het is ee nfeit dat teams nu al staan te drummen, maar laat hem dan 21 jaar zijn, ze gaan hem een overvolle kalender doorschuiven en op enkele jaren stagneert de hele carriere, of zelfs neerwaarts. tegelijk dreigt er dan zo'n doemscenario waar de renner gek gemaakt word door zijn omgeving. Veel teams zijn hier ziekjes in. Lefévre wil geen F.VDB deja vu, dat is duidelijk...
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Of hij nu bij Lefevere zit of bij een andere ploeg maakt niet zo veel uit en de tijdrit bewijs deze stelling, daar kunnen de ploegmaats niets voor hem doen. Het is gewoon hem rustig laten in leren wat prof zijn betekent en een goed programma op zijn mogelijkheden nu laten uitvoeren in samen spraak met Remco en de ploeg dokter de nodige controles laten doen. Talent komt altijd tot zijn recht.