Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Oostende KVO
0
EINDE
2
Club Brugge CLU
  • David Chidozie Okereke Goal 72'
  • Percy Tau Goal 82'

Invallers Okereke en Tau loodsen slap Club naar 0-2-zege in Oostende

Jupiler Pro LeagueSlecht spelen en toch winnen. Dat deed Club Brugge vanavond in Oostende, met dank aan invallers Okereke en Tau.

19 reacties

  • Herwig Depoorter

    5 jaar geleden
    De foto's zijn beter dan de ondermaatse commentaar. Dringend betere correspondenten zoeken die neutraal zijn en niet steeds een zwart schaap(Cools) zoeken of zoals tijdens het voorbije seizoen,toen t Leko , liefst tot 17 maal in één artikel opgehemeld werd. . Dit ter attentie van de hoofdredacteur Voetbal.
  • Andre van deun

    5 jaar geleden
    KVO penalty ontzegd................. Natuurlijk moest brugge winnen van de ref. Het zoveelste voordeel, en dat al jaren aan een stuk.
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Beste Georges Vande Velde, beetje rust voor de mannen die het in Kiev moeten doen is toch de logica zelf ? Dat de tweede garnituur redelijk ondermaats presteerde ? Jawel, ik had niet anders verwacht. Clement weet wat ie doet, hoor. No panic, no panic ! Komt allemaal goed, man.
  • Janssens Paul

    5 jaar geleden
    Niet goed spelen maar wel 2 keer scoren en winnen, bij Anderlecht just het tegenovergestelde: goed voetbal, maar niet scoren en drawn of verlies. Brugge staat daar wel met 9/9 op de eerste plaats maar ook hun programma was tot hiertoe niet het zwaarste: WBeveren, STVV, Oostende. Ben benieuwd als de tegenstanders van een beter kaliber zijn?
  • Joske Vermeulen

    5 jaar geleden
    Zij die niet begrijpen waarom zoveel wissels kennen niets maar dan ook niets van voetbal. Het is augustus. Die staan in de vitrine met een bordje te koop/te huur