Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Portret Anderlecht-aanwinst Chadli: vaak tegenslag, nooit opgegeven

AnderlechtAnderlecht huurt met Nacer Chadli een Rode Duivel die in zijn loopbaan niks cadeau gekregen heeft. Een portretje.

23 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    In principe goeie transfer. Maar gaat het lukken. Van Chadli weten we niet veel meer, zelfs zijn WK was matig, ondanks die goal (intikker). En dan komt hij bij RSCA nog in los zand terecht.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Voor België mss nog een meerwaarde ... En voor paars-wit ...! Bij de rode duivels heeft zijn plaats niet meer ...Tielemans is stukken beter !
  • Bart Karmel

    5 jaar geleden
    Bij de concurrentie zitten ze duidelijk met een ei in hun broek! Wat bij RSCA aan het groeien is, baart hen duidelijk zorgen. Zoveel tijd en energie om wat komt te onderdrukken. Niets kan RSCA tegenhouden. Hoeveel Duivels spelen nu bij RSCA, of omgekeerd, hoeveel RSCA'ers (of achtergrond) spelen nu bij de RD, top in de wereldrangshikking?? Juist ja! COYM!
  • Leo Mariën

    5 jaar geleden
    Aan de reacties te zien is het mij wel duidelijk waarom er zo weinig ondernemers zijn in ons land. Zij zien gelukkig het positieve in de mens en willen zo verbeteringen aanbrengen om de top te bereiken. Anderlecht is bezig met een transformatie en dat kost tijd, energie en geld. Zij werken met een mix van talent, jonge gasten van hier en ervaring, de basis voor succes. En dit komt niet van een Anderlecht supporter.
  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Inderdaad Van Roy 7 milj + bonussen maar dat is wel voor een topper he,het verschil is dat ze bij Club nog spelers kunnen kopen en contract geven voor 5 jaar.Bij uw ploegje moeten ze gaan huren en nog liefst voor 1 jaar want meer kunnen ze zich niet meer permiteren. @ Bianca veel geld heeft Coucke anders nog niet op tafel gelegd he,het zijn er allemaal uit de kringloopwinkel.