De paradestand van de HiPhi 1 in actie.
Volledig scherm
De paradestand van de HiPhi 1 in actie. © Human Horizons

Deze bizarre SUV uit China krijgt een ‘paradestand’: arriveer als een koning

In China schiet het ene na het andere automerk als paddenstoelen uit de grond, en vrijwel allemaal presenteren ze een luxe, elektrische Sports Utility Vehicle (SUV). De nieuwe fabrikant Human Horizons maakt het wel heel bont met deze HiPhi 1. Voor Chinezen die in stijl willen arriveren biedt hij zelfs een ‘paradestand’.

51 reacties

  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    De Chinezen zijn heel de wereld aan het inpakken met brol en met een cynisch lachje, zoals we ze kennen, net zoals het virus dat ons nu parten speelt. Globaliseren zei het Belgisch blauwe konijn.
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    @Raf Peeters: ter info de invoerrechten op Japanse wagens bedroegen 10 % (voor dat het vrijhandelsakkoord in 2019 in voege trad), deze op Chinese auto's bedraagt nog steeds 10 %. Het gaat hier om een EU-invoerrecht en niet om een Belgische heffing !! BTW betaal je in elk land..en dit ongeacht de herkomst. Hier dus graag niet de Belgische staat ten onrechte van marktbescherming beschuldigen..
  • Johan Vancaneghem

    5 jaar geleden
    Ze staan ongeveer gelijk met ons nu, binnen 5 jaar zijn wij de sukkelaars die hopeloos achterna hollen.
  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    De Chinezen zetten in op innovatie. En op het gebied van electrisch rijden zijn ze zowat de expert. ze gaan ook electrische wagens gaan bouwen in Belgie, trouwens.
  • David Pardo

    5 jaar geleden
    Niet voor gewone werkmensen kijk maar naar de prijs voor Tesla en zie maar dat ze ook niet omploffen