BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KRC Genk GNK
0
EINDE
2
Zulte Waregem ZWA
  • Henrik Rørvik Bjørdal Goal 6'
  • Saido Berahino Goal 78'

Genk verliest alweer en mist start compleet, Berahino scoort voor Zulte Waregem

Jupiler Pro LeagueWat scheelt er, Racing Genk? Weer slap. Opnieuw verloren. Zulte Waregem kwam met 0-2 winnen in de Luminus Arena. Drie op negen - de landskampioen mist zijn start volledig.

23 reacties

  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    Mazzu legt duidelijk andere accenten in het spel . Bv ; Sammata komt nu meer in de bal als voorheen en loopt dus minder naar de buitenkant om het centrum open te trekken waar de flanken dan kunnen in duiken ! Op deze mannier neemt men het verassing effect voor een groot deel weg , en is verdedigen veel makkelijker ! Dit systeem is té doorzichtig !!!
  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    Blanco Strupar , ik geef jou over de hele lijn gelijk . Mazzu is NIET de juiste coach voor KRCG ! Fijne bescheiden man met volgens mij het hart op de juiste plaats . Maar , volgens mij begint KRCG zonder hem aan de CL . Zéér goede coach voor een middenmoter , maar niet goed genoeg voor een topteam ! Ik hoop dat ik verkeerd ben ? Maar ik vrees ervoor !!!
  • Luke Vincke

    5 jaar geleden
    Logisch als de halve ploeg is gaan lopen omdat ze anders meer geld konden verdienen. Het lot van elke Belgische landskampioen. Automatismen moeten opnieuw worden aangeleerd. Of met andere woorden, een totaal nieuwe ploeg gebouwd.
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Jackers een maal gepasseerd en buiten nu tel ik dat deze zich al vijf keer heeft moeten omdraaien, Vandevoordt
  • Tom Kerkhofs

    5 jaar geleden
    Ik zei het al nog vòòr er 1 match was gespeeld... En ik blijf erbij... Mazzu is niet de juiste coach voor KRC Genk. Zijn speelstijl en tactiek zijn perfect voor een laagvlieger of middenmoter om punten proberen te pakken tegen de “grotere” ploegen maar zelf het voetbal maken, zoals het DNA van Genk hoort te zijn, heeft hij nooit gedaan. Toch een foute inschatting van het bestuur van de mijnploeg...