Philip Manshaus.
Volledig scherm
Philip Manshaus. © RV

Verdachte van aanslag in Noorse moskee verwerpt beschuldigingen

NoorwegenDe jonge Noor die zaterdag een vuurwapen hanteerde in een moskee in de buurt van Oslo wordt aangeklaagd voor “terroristiche daad”. Dat maakt de Noorse politie vandaag bekend. De verdachte verwerpt de feiten waarvan hij beschuldigd wordt, verklaarde zijn advocaat aan het Franse persagentschap AFP. De dader liep bij het incident lichte verwondingen op, net als de moskeebezoeker die hem overmeesterde. In Bærum werd later een persoon dood aangetroffen in een woning. Het gaat om de 17-jarige halfzus van de verdachte.

7 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Jasir Benjabal!
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    De Europese burgers zijn de invasie beu. Dit is niet de manier om dat te laten blijken, maar ik vrees dat dit meer en meer gaat gebeuren nu de autochtoon mee verdrukt wordt door onze Europese dictators.
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Geweld is verachterlijk en Laf en kan niet zwaar genoeg bestraft worden ! Maar ja als de VS , China , Rusland , Europa , Iran , Israel ezv .. overal geweld mogen plegen tvv van hun eigen economie of religie , dan is het niet raar dat sommige mensen hun Wil willen opleggen aan anderen door middel van Geweld ! Als deze man Gek is dan zijn alle Wereld leiders ook Gek !
  • Willem van Gullik

    5 jaar geleden
    Mensen (?) die applaudisseren na een geslaagde terreurdaad, die daders verbergen, die stenen naar Politie, Brandweer, ambulances gooien, die zijn al even gek. Die moeten veilig opgeborgen worden, niet?
  • Yannick Vanderlinden

    5 jaar geleden
    Iemand die zulke daden voorbereidt en probeert uit te voeren is per definitie gek ;) iemand met gezond verstand probeert z’n onschuldige medemens niet te vermoorden.