CNN haalt populaire vlogger en zijn team binnen

CNN heeft de populaire vlogger Casey Neistat en zijn team in huis gehaald om nieuwe digitale toepassingen te ontwikkelen voor de nieuwszender. CNN heeft de videodeelapp Beme van Neistat overgenomen. De vlogger zal nu samen met CNN werken aan nieuwe toepassingen voor CNN Digital.

Met de overname van videodeelapp Beme heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN een opmerkelijke transfert gerealiseerd in de wereld van de digitale media.

Beme is de videodeelapp van internetondernemer Casey Neistat. De app heeft het succes van Snapchat nooit kunnen evenaren, maar CNN ziet brood in de knowhow van het team achter de app.

Casey Neistat is een van de populairste vloggers op YouTube. De 35-jarige Neistat heeft 5,8 miljoen abonnees op de videowebsite en een populaire mediafiguur in de VS.

Eerder deze maand kondigde Neistat aan dat hij voorlopig stopt met zijn videoblog om zich te richten op andere projecten. Hij gaat nu met zijn team voor CNN Digital werken. CNN wil met Neistat doorbreken bij de millenials.

Meest gelezen