Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Chadli trekt voor één jaar naar Anderlecht: “Nacer maakt het team compleet”

AnderlechtDe transfer van Nacer Chadli (30) naar Anderlecht is officieel. De Rode Duivel kwam deze ochtend met een bestelwagen aan op Neerpede, waar de laatste details werden afgerond. Chadli komt over van AS Monaco, het gaat om een huur voor één seizoen zonder aankoopoptie. “Nacer maakt het team compleet”, legt sportief directeur Michael Verschueren uit. 

178 reacties

  • Allard Emile

    5 jaar geleden
    eric debanne~de Brugse rodelgazet, weet beter dan iedereen wie en wat een club moet kopen om te blinken! En wat jeugdopleiding betreft heeft hij ook zijn woordje te zeggen, vooral wat de Brugse jeugd doorstrooming betreft!
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    chadli is altijd een goede speler geweest, alleen heeft hij wat malchance gehad bij west bromwich albion van de ene kwetsuur in de andere te geraken en monaco, dat is een heel ander verhaal, zie hoe het met tielemans is gegaan, en waar staat hij nu in engeland, hij is de spelmaker van leicester. chadli kan veel goeie diensten bewijzen, de enige waar ik een kruis over maak is nasri.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Echte goede toppers voetballen niet in Belgie of Nederland. Die gaan of zitten in het buitenland. Toen Ruud Vormer ( met alle respect) in 2017 als beste voetballer van Belgie werd uitgeroepen, zeg dat meer dan genoeg. Alleen Saoedi-Arabië had belangstelling voor hem, waar hij miljoenen kon verdienen. Geen enkele andere europese subtop had belangstelling voor hem. Dus voor Anderlecht en andere clubs komen echt geen grote namen.
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Ik hoor hier dat Chadli en Nasri de jeugd naar een hoger niveau moeten tillen.Bij normale ploegen doet de trainer dat.
  • Bart Karmel

    5 jaar geleden
    Bij de concurrentie zitten ze duidelijk met een ei in hun broek! Wat bij RSCA aan het groeien is, baart hen duidelijk zorgen. Zoveel tijd en energie ze posten om wat komt te onderdrukken. Niets kan RSCA tegenhouden. Hoeveel Duivels spelen nu bij RSCA, of omgekeerd, hoeveel RSCA'ers (of achtergrond) spelen nu bij de RD, top in de wereldrangschikking?? Juist ja! COYM!