AP
Volledig scherm
© AP

Geen zege voor Real in laatste oefenduel, Hazard & Courtois met twijfels naar competitiestart

Buitenlands voetbalReal Madrid heeft in haar laatste oefenduel voor de start van de competitie in Spanje 2-2 gelijkgespeeld bij AS Roma. In de daaropvolgende strafschoppenreeks was Roma met 5-4 te sterk. Thibaut Courtois stond negentig minuten tussen de palen, Eden Hazard werd twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald.

7 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Het zal heel moeilijk worden voor Hazard regelmatig onzichtbaar zal in Madrid niet pakken zoals in Chesea daar moet hij er enkel wedstrijd staan en dat is nu niet direct het karakter van Hazard die graag een zekere vrijheid nodig heeft.
  • Patrick De Reyck

    5 jaar geleden
    Slechts een kwartier op zijn favoriete positie, tenminste als Hazard mag uitzwermen, maar hij stond daar vastgepind, verloren en soms compleet onzichtbaar voor ploegmaats, ook als hij helemaal vrij stond. En Hazard uitspelen in de spits - hij is geen Ronaldo en wie dat zegt is volgens mij voetbalonkundig - dat werkt niet echt, vraag maar aan Sarri. Hij heeft er trouwens ook een hekel aan. Maar zolang onbesuisde Marcelo meer aanvalt dan verdedigt zal hij ook op de linkerflank vastgepind blijven.
  • Patrick De Reyck

    5 jaar geleden
    Philippe, Hazard is niet gekomen om Ronaldo te vervangen. Hij is een ander type speler. Dat zou ondertussen iedereen geïnteresseerd moeten weten. Trouwens, de voorbereiding van Ronaldo gevolgd?
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Philippe Schotte, gelukkig maar dat Hazard geen C.Ronaldo is. Maar je wist toch wel dat Hazard geen spits is en C.Ronaldo wel ? Of weet je niet wat de positie van Hazard is op het veld, ik vrees van niet. Stop dan ook met vergelijken, geen enkele voetballer is hetzelfde.
  • Pat Vanbeveren

    5 jaar geleden
    2-2 op Roma. Geen slechte uitslag. Roma is Italiaanse topper, toch?