Standard verloor op Stayen.
Volledig scherm
Standard verloor op Stayen. © Photo News

Bekijk alle hoogtepunten van de drie zondagmatchen uit onze eerste klasse

6 reacties

  • Jan Dewolf

    5 jaar geleden
    De VAR had minuten lang nodig om de Gentse gelijkmaker af te keuren . Zelfs analisten De Vlieger en Peeters waren het na bekijken van de beelden niet zeker of het al of niet buitenspel was . In ieder geval millimeterwerk . Opvallend geen negatieve reacties van de Buffalokant . Als dit met Club Brugge zou gebeuren krijgen we gegarandeerd nog maandenlang op de media gezeur dat de VAR hun ploeg " besteelt ".
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Eddy Vervaet, Gent is ook een topploeg niet meer en niet minder sedert hun nieuwe stadion tijdperk en daarvoor moet je niet altijd top 3 spelen. Ik ben al 45 jaar supporter van Club en heb hoogtepunten en diepe dalen gekend. Soms ben ik wel beschaamd hoe anderen reageren met leedvermaak op andere ploegen alhoewel ik niet verantwoordelijk ben voor hun zeggen.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Hoogte punten, welke hoogtepunten ?. Ik heb enkel de VAR zijn hoogtepunten gezien.
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Grote broer?Gent heeft geen grote broer of kleine zus.De Buffalo’s volgen hun eigen weg.Wat wel makkelijk is,is supporteren voor een club die altijd top 3 speelt.Gentsupporters zijn geen successupporters en kiezen liever de moeilijke weg.Supporters met ballen dus.Over de wedstrijd nu.Verdedigend is het een ramp.Als Thorup daar de juiste balans kan vinden,komt het heus wel goed...
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Weinig ploegen hebben gewonnen dit weekend die verleden jaar PO1 hebben gespeeld.