Courtois.
Volledig scherm
PREMIUM
Courtois. © REUTERS

Onze chef voetbal: “Courtois is klaar, maar goochelarij Zidane toont dat hij geen flauw idee heeft waar Hazard uit te spelen”

Buitenlands voetbalAls iémand bij Real Madrid klaar is voor het nieuwe seizoen, dan wel Thibaut Courtois. Met een handvol goede saves behoedde hij zijn ploeg voor een pak rammel tegen AS Roma (2-2). Hazard is oké. Maar dit elftal wint in mei geen prijs.

5 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Bestaat internet en sociale media nu echt om mensen als Felix S het woord toe te staan...? Voor de rest Real zal wel in de top 3 geraken in de Liga, want buiten Atletico en Barça is er gewoon geen concurrentie. Maar akkoord, ze waren nooit zo zwak en Zidane is een trainer die een topteam kan handhaven, maar hier moet hij heropbouwen en dat kan hij niet.
  • Felix Strackx

    5 jaar geleden
    De enige juiste plaats voor Hazard is op de bank. Zou trouwens bij de rode duivels ook zo moeten zijn. Waardeloze speler, geeft zijn bal niet af.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Zidane is een zeverar ...arrogant persoon ! Grote voetballer geweest maar voor de rest ... Net als Platini zakkenvullers enz...
  • Herbert Verbeeck

    5 jaar geleden
    Geen opbouw en verdedigend te traag geworden. Ze zullen moeten vechten voor een top 5 plaats in de Primera...
  • Jeroen Goossens

    5 jaar geleden
    Zidane heeft 3x de CL gewonnen. Maar nooit met echt voetbal... Is geen top trainer...