Sam Van den Brandt (Fabrique Imagique)/VRT
Volledig scherm
© Sam Van den Brandt (Fabrique Imagique)/VRT

‘Dagelijkse Kost’ in een nieuw jasje: Jeroen Meus toont zijn nieuwe keuken

TVNa vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen, kneden en proeven vonden de makers van ‘Dagelijkse kost’ het stilaan tijd om de bekendste keuken van Vlaanderen een nieuwe look te geven. In het nieuwe seizoen van het kookprogramma gaat Jeroen Meus in een nieuwe keuken aan de slag. Zonet deelden Eén en Jeroen via sociale media de eerste beelden.

23 reacties

  • Michel Bernimolin

    5 jaar geleden
    Eerlijk gezegd, vind ik dat de nieuwe keuken van Jeroen veeeeeel te donker uitkomt op het scherm! Een sympathieke omgeving om te koken is het zeker niet. Michel. Grafist.
  • Luc Ver Eecke

    5 jaar geleden
    Is dat echt allemaal nodig ?
  • robert luytens

    5 jaar geleden
    Zijn de straatramen ook niet vergroot zodat er meer mensen kunnen zwaaien naar de grote held ;-( hij kikt erop hoor.
  • Jan Meert

    5 jaar geleden
    Blij dat de uitzendingen weer beginnen en voor diegenen die kritiek hebben, wel schakel over naar een andere zender. Go for it Jeroen, onze steun en respect heb je.
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Een mens leest hier wat.Echt om te gieren.Er kijkt er hier eentje minder omdat de keuken niet gezellig is.Dan zegt er hier éne dat hij zijn lepel waar hij mee proeft niet terug in zijn kookpot mag mee roeren.Menen die mensen dat nu echt?Hij kookt toch voor de kijkers thuis en niet voor klanten in een restaurant?Echt om je een breuk te lachen...